Sukupolvenvaihdos

Yrityksen sukupolvenvaihdos on laaja kokonaisuus, minkä osasia ovat muun muassa sopivan jatkajan etsiminen, hänen kouluttaminen tehtävään, rahoituksen varmistaminen ja varsinaisen liiketoiminnan siirtäminen. Asiantuntijan kanssa laadittu suunnitelma sukupolvenvaihdoksesta antaa oikeudellisen varmuuden sekä säästää veroissa ja kuluissa.

Harkitsetko sukupolvenvaihdosta tai haluatko mahdollistaa sen toteuttamisen tulevaisuudessa?

Ota yhteyttä, niin tutkitaan tilannettasi yhdessä. Moni unohtaa sukupolvenvaihdoksen ja sen mahdollistamisen edunvalvontavaltakirjassaan. Pitkällä aikavälillä sukupolvenvaihdos kannattaa mahdollistaa ja sen täytäntöönpano turvata omassa edunvalvontavaltakirjassa. 

FRIDA auttaa lähellä ja kauempana sekä verkossa

Sukupolvenvaihdos suunnitelmissa nyt tai mahdollisesti myöhemmin? Varaa aika toimistollemme. Sovi puhelin- tai verkkoneuvottelu. Toimimme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Uudenmaan alueella, Turussa ja Tampereella. Löydät meidät myös Oulusta. Toimistoihimme on helppo tulla olipa oma asuinpaikkasi esimerkiksi Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Mäntsälä, Kouvola, Kaarina, Raisio, Naantali, Ylöjärvi tai Hämeenkyrö.  Etäpalvelumme toimii joka puolella Suomea.