Lahjakirjat, ennakkoperinnöt

Omaisuuden lahjoittaminen läheisille on monesti järkevää. Lahjoituksilla voidaan tukea läheisen taloutta ja laadukkaalla perintö- ja lahjaverosuunnittelulla voidaan saada myös merkittäviä verosäästöjä. Lahjoittamalla koet itse lahjan antamisen ja saamisen ilon. Kauttamme saat kaikki irtaimen ja kiinteän omaisuuden lahjakirjat.

Ennakkoperintö annataan lahjakirjalla

Jos muuta ei määrätä, omalle lapselle annettu lahja katsotaan ennakkoperinnöksi, jolloin lahjan arvo hyvitetään muille perillisille perinnönjaossa. Lahja muuttuu näin ennakkoperinnöksi perinnönjaossa. 

Avio-oikeus lahjaan?

Asiantuntijamme auttavat kiinnittämään huomiota ja ottamaan kantaa lahjansaajan aviopuolison avio-oikeuteen ja sen poistamiseen.

Kysykää lisätietoja tai varatkaa keskusteluaika

Asiantuntijamme auttavat sopimaan lahjan ehdoista ja laativat lahjakirjan. Hoidamme myös lahjaveroilmoituksen sekä haemme lainhuudon ja pidämme yhteyttä taloyhtiön isännöitsijään. Asiantuntijoidemme kanssa asiat hoidetaan myös käytännössä loppuun saakka. Meiltä löydät myös kaupanvahvistajia.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja kysykää lisätietoja tai varatkaa suoraan aika yhteiseen alkukeskusteluun.

FRIDA auttaa lähellä ja kauempana sekä verkossa

Autamme sopimaan irtaimen ja kiinteän omaisuuden lahjan ehdoista ja laadimme lahjakirjat. Varaa aika toimistollemme. Sovi puhelin- tai verkkoneuvottelu lahjan ehdoista. Toimimme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Uudenmaan alueella, Turussa ja Tampereella. Löydät meidät myös Oulusta. Toimistoihimme on helppo tulla olipa oma asuinpaikkasi esimerkiksi Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Mäntsälä, Kouvola, Kaarina, Raisio, Naantali, Ylöjärvi tai Hämeenkyrö. Etäpalvelumme toimii joka puolella Suomea.