Kauppakirjat ja kaupanvahvistaja

Kauppakirja on merkittävä asiakirja, jossa sovitaan ostajan ja myyjän oikeuksista ja velvollisuuksista. Laadukas kauppakirja jakaa riskit oikeudenmukaisella tavalla ja ehkäisee riitoja. Kauppoihin liittyy usein veroseuraamuksia sekä ostajalle että myyjälle. Asiantuntijamme neuvovat kaupan osapuolia omaisuuden luovutuksen verotuksessa. Laadimme kaikki irtaimen ja kiinteän omaisuuden kauppakirjat. Juristimme toimivat myös kaupanvahvistajina.

Kysykää lisätietoja tai varatkaa keskusteluaika

Asiantuntijamme auttavat sopimaan hyvän ja turvallisen kaupan ehdoista ja laativat kauppakirjan. Hoidamme myös tarvittavat veroilmoitukset, haemme tarvittaessa lainhuudon ja pidämme yhteyttä taloyhtiön isännöitsijään. Asiantuntijoidemme kanssa asiat hoidetaan myös käytännössä loppuun saakka. Meiltä löydät myös kaupanvahvistajia.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja kysykää lisätietoja tai varatkaa suoraan aika yhteiseen alkukeskusteluun.

FRIDA auttaa lähellä ja kauempana sekä verkossa

Autamme sopimaan asunto-osakkeiden ja kiinteistöjen kaupan ehdoista ja laadimme kauppakirjat. Meiltä saat myös kaupanvahvistajan. Varaa aika toimistollemme. Sovi puhelin- tai verkkoneuvottelu kauppakirjan laatimiseksi. Toimimme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Uudenmaan alueella, Turussa ja Tampereella. Löydät meidät myös Oulusta. Toimistoihimme on helppo tulla olipa oma asuinpaikkasi esimerkiksi Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Mäntsälä, Kouvola, Kaarina, Raisio, Naantali, Ylöjärvi tai Hämeenkyrö. Etäpalvelumme toimii joka puolella Suomea.