Osituksen esisopimus

Osituksen esisopimuksella voidaan terästää avioehtosopimusta ja sopia etukäteen sitovasti siitä, miten omaisuus jaetaan avioliiton päättyessä avioeroon. Sopimus laaditaan avioliiton aikana ja se sitoo aviopuolisoita, jos toinen osapuolista vaatii sitä noudatettavaksi avioeron jälkeen. Osituksen esisopimus on voimassa ainoastaan silloin, kun avioliitto päättyy avioeroon. Kuolemantapauksessa osituksen esisopimuksella ei ole merkitystä. Asiantuntijamme nostavat osituksen esisopimuksen esille, jos se on sopiva väline tarkoituksiinne.

Kysykää lisätietoja tai varatkaa keskusteluaika

Asiantuntijamme auttavat sopimaan avio-oikeudesta ja laativat tarvittavat asiakirjat, aviehtosopimuksen ja tarvittaessa osituksen esisopimuksen. Huolehdimme puolestasi myös avioehtosopimuksen rekisteröinnistä.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja kysykää lisätietoja tai varatkaa suoraan aika yhteiseen alkukeskusteluun. 

FRIDA auttaa lähellä ja kauempana

Autamme sopimaan avio-oikeuden sisällöstä ja laadimme tarvittavat asiakirjat, avioehtosopimuksen ja osituksen esisopimuksen. Toimimme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella. Toimistoihimme on helppo tulla olipa oma asuinpaikkasi esimerkiksi Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää tai Mäntsälä. Muualla Suomessa löydät meidät Turusta ja Oulusta. Etäpalvelumme toimii joka puolella Suomea.