Palvelumme

Haluamme tehdä oman elämäsi lakiasioiden järjestelemisestä mahdollisimman vaivatonta ja ymmärrettävää. Voit varata ajan toimistollemme. Haluatko sopia puhelin-, sähköposti- tai verkkoneuvottelun? Onnistuu, ota yhteyttä, niin sovitaan tarkemmin. Hoidatko asioitasi mieluiten silloin, kun sinulle sopii parhaiten? Tee ja tilaa omia asiakirjoja verkkokaupassamme.

Tulevaisuuden turva

Tämä on ainoalaatuinen elämäsi. Varaudu, ennakoi ja päätä omista asioistasi. Asiat ovat kunnossa, kun paperit ovat kunnossa.

Perunkirjoitus ja perinnönjako

Kun ihminen kuolee, taloudelliset asiat tulee järjestellä ja laittaa kuntoon. Omaisuus ositetaan aviopuolisolle ja jaetaan perinnön saajille perunkirjoituksen jälkeen

Avioero, avoero ja lasten asiat

Parisuhteella on taloudellinen puoli. Kun suhde päättyy, yhteinen elämä ja omaisuus järjestellään uudestaan. Parisuhteen päättyessä vanhemmuus säilyy.

Avioliitto ja avoliitto

Rakkautta voi osoittaa vastuullisuudella. On viisautta sopia pelisäännöt parisuhteen raha-asioihin.

Varallisuuden hoito

Varallisuuden hoitoa kannattaa ajatella pitkällä tähtäimellä myös juridisesta näkökulmasta. Millaisia ovat omat ja perheen tarpeet ja unelmat? Miten tulevaisuuteen kannattaa varautua?

Yrittäjän omat lakiasiat

Yrittäjä on monessa mielessä itsensä varassa. Mitkä asiakirjat jokaisella yrittäjällä tulisi olla kunnossa? Yrittäjä, huolehdi itsestäsi ja perheestäsi myös juridisesti.