Meistä

Me FRIDAssa olemme sitä mieltä, että perheen ja oman elämän lakiasioiden hoitamisen pitäisi olla yhtä helppoa ja arkista kuin verkkopankin käyttö. Kynnys hoitaa omia asioita asiantuntevan perhejuristin kanssa on usein liian korkealla - tarvitsemme enemmän ajasta ja paikasta riippumattomia, digitaalisia lakipalveluita. FRIDAn kanssa voit hoitaa henkilökohtaisia lakiasioitasi vaikka omalta kotisohvaltasi.

Mielestämme jokaisen pitää myös saada omaa elämäntilannettaan koskevaa lakitietoa ymmärrettävässä muodossa. Lainsäädäntö on toki verkossa kaikkien saatavilla, mutta kuinka moni sitä ymmärtää? Haluamme kannustaa ihmisiä ottamaan selvää omista asioistaan, sopimaan niistä ajoissa sekä tekemään tahtonsa ja toiveensa selviksi asiakirjoin.

Arvomme

  1. Empatia - FRIDAssa asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat aina lähtökohta. Etsimme ratkaisun, joka vastaa asiakkaan elämäntyyliin, elämäntilanteeseen, tiedostettuihin ja tiedostamattomiin tarpeisiin sekä pelkoihin ja odotuksiin. Kohtaamme aina ihmisen, emme vain juridista pulmaa. Otamme huomioon koko perheen vaikeissakin tilanteissa, ja pyrimme aina löytämään hyvää elämää tukevia ratkaisuja.
  2. Asiantuntemus - Perheoikeus on vaativa oikeudenala. Toisin kuin useimmat muut lakipalvelujen tarjoajat, me keskitymme ainoastaan perheoikeuteen. Perheoikeuden asiantuntijamme oppivat joka päivä toisiltaan. Vahva perheoikeuden tutkijoiden taustatuki takaa palvelujemme korkean laadun.
  3. Pelottomuus - Me emme pelkää olla erilainen, ihmisläheinen toimija lakialalla. FRIDAssa asiakkaan luottamus rakennetaan ymmärryksen, ei juristimystiikan tai auktoriteetin kautta. Vaikeina pidetyistä asioista, kuten perheen raha-asioista, avioehdon tekemisestä, eroamisesta, perinnön jättämisestä ja kuolemasta pitää pystyä puhumaan suoraan. Kun asiakas kokee, että hän on ymmärtänyt oman elämäntilanteensa ja saanut omat asiansa järjestettyä toivomallaan tavalla, olemme onnistuneet.

FRIDA on jokaisen oikeus

FRIDA haluaa tuoda perheoikeuteen erikoistuneet asiantuntijat jokaisen suomalaisen ulottuville. Haluamme, että asiakkaamme ymmärtävät, mitä missäkin elämäntilanteessa voi ja mitä kannattaa tehdä. Haluamme puhua välillä monimutkaisistakin lakiasioista niin selkeästi, että ne eivät jää mysteereiksi vaan niistä tulee osa tavallista asioiden hoitamista.

Me palvelemme asiakkaitamme aina hänelle parhaiten sopivalla tavalla. Perinteiseen tapaan kasvotusten, mutta myös etäpalveluna puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Kehitämme myös digitaalisia lakipalveluita, jotta pystymme palvelemaan asiakkaamme asuinpaikasta ja ajasta riippumatta.

Meitä FRIDAlaisia on jo aika joukko – meissä on niin perheoikeuteen erikoistuneita juristeja kuin digitaalisen liiketoiminnan ja viestinnän osaajiakin.

Katariina Kuusiluoma

Katariina Kuusiluoma

Lakimies, OTM, KTM, kaupanvahvistaja

040 5070 101‬
Timo Kemppainen

Timo Kemppainen

Toimitusjohtaja

050 400 1511
Ulla Rask

Ulla Rask

Lakimies, OTM, FM, byFridan päätoimittaja

‭040 545 4572‬
Risto Närhi

Risto Närhi

Lakimies, OTM, kaupanvahvistaja

050 466 2135
Sanna Sarjanen

Sanna Sarjanen

Lakimies, OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

050 4620 920
Heidi Vanha-Similä

Heidi Vanha-Similä

Lakimies, OTM, kaupanvahvistaja

050 463 0100
Anja Karvonen-Kälkäjä

Anja Karvonen-Kälkäjä

Varatuomari, vanhuusoikeuden asiantuntija, OTT

Mirja Kokko

Mirja Kokko

Varatuomari VT, kaupanvahvistaja

040 731 1380
Virpi Mikkonen

Virpi Mikkonen

Lakiasiantuntija, kaupanvahvistaja

050 4000 968
Tiina Kuopanportti

Tiina Kuopanportti

Asiantuntija ja luennoitsija, oikeudellinen ennakointi

045 153 7479
Eerik Ahola

Eerik Ahola

Lakimies, OTM

040 1989 410
Pentti Seppänen

Pentti Seppänen

Lakimies, OTK, VT, KTM

050 572 1940
Pauli Seppänen

Pauli Seppänen

Lakimies, OTM

050 313 7700
Eva Gottberg

Eva Gottberg

Perhevarallisuus­oikeuden asiantuntija, OTT, dosentti

Tapani Turpeinen

Tapani Turpeinen

Lapsioikeuden asiantuntija, VT