Hintamme

Palvelun hintaan vaikuttavat tilanteesi erityispiirteet ja haluamiesi palveluiden kokonaisuus. Alla hintaesimerkkejä tarjoamistamme palveluista.

Tarjoamme myös kiinteähintaisia lakipalveluita. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Annamme mielellämme tarjouksen myös asiakirjakokonaisuuksista. Ota yhteyttä rohkeasti tai jätä tarjouspyyntö.

FRIDAtarkistaa

100 €

FRIDAtarkistaa-palvelussa voit pyytää oman aikaisemmin tekemäsi asiakirjan tarkistuksen. Saat juristimme näkemyksen ja mahdollisen päivitys- tai korjausehdotuksen. Tarkistuspalvelun hinta on 100 €/asiakirja.

Perunkirjoitus

Kiinteät hinnat

Haluatko antaa perunkirjoituksen hoitamisen kokonaan meidän tehtäväksemme? Onnistuu. Avaimet käteen -perunkirjoituksen hinta riippuu kuolinpesän rahallisesta arvosta.

Siirry sivulle

Edunvalvontavaltakirja verkkokaupassa: Käytä digipalvelua missä ja milloin vaan

165 €

Tee edunvalvontavaltakirja itse helposti ja vaivattomasti uudessa digipalvelussamme. Juristimme tarkistaa tekemäsi valtakirjan aina ennen sen allekirjoittamista ja todistamista. Saat edunvalvontavaltuutuksen perusturvan kuntoon vaikka omalta kotisohvaltasi mutta juristin tuella ja tarkistamana.

Haluaisitko käyttää digipalveluamme, mutta ehkä arkailet käyttää sitä? Voit saada meiltä samaan hintaan tukihenkilön auttamaan edunvalvontavaltakirjan tekemisessä. Tavatkaa vaikkapa kahvilla tai kirjastossa ja samalla teette edunvalvontavaltakirjan kuntoon. Tällä palvelulla haluamme edistää lakipalveluiden digitaalisten palveluiden käyttöönottoa. Saadessamme teiltä arvokkaita käyttökokemuksia autatte meitä samalla kehittämään yhä parempia ja käyttäjäystävällisempiä palveluita. Pyytäkää siis rohkeasti meiltä tukea digipalveluiden käyttöön!

Siirry digipalveluun

Tukea digipalvelun käyttöön?

Edunvalvontavaltakirja puhelimessa tai verkkoneuvotteluna: Missä ikinä oletkin

250 €

Tehdään edunvalvontavaltakirjasi etänä puhelimen ja/tai sähköpostin avulla ketterästi. Hoidetaan asia kuntoon ja sinulla on yksi huolenaihe vähemmän!

Jos haluat edunvalvontavaltakirjan perusturvan lisäksi laajentaa edunvalvontavaltakirjasi määräyksiä, saat laajan edunvalvontavaltakirjan ja yksilölliset määräykset hintaan 400 €. Puolisoille laajat edunvalvontavaltakirjat ovat 600 €.

Ota yhteyttä

Edunvalvontavaltakirja toimistollamme: Tuttuun ja totuttuun tapaan lähipalveluna

250 €

Haluaisitko keskustella omasta edunvalvontavaltakirjastasi kasvotusten? Varaa oma aikasi ihastuttavalle toimistollemme! Soittamalla tai varaamalla oman aikasi edunvalvontavaltakirjan tekoon sähköpostitse saat samalla ohjeet, kuinka valmistautua tapaamiseen ja mitä perustietoja tarvitset valtuutetuiltasi. Tuttua ja turvallista!

Jos haluat edunvalvontavaltakirjan perusturvan lisäksi laajentaa edunvalvontavaltakirjasi määräyksiä, saat laajan edunvalvontavaltakirjan ja yksilölliset määräykset hintaan 400 €. Puolisoille laajat edunvalvontavaltakirjat ovat 600 €.

Ota yhteyttä

Hintaesimerkki: Avioehto

350 €

Avioehtosopimuksen laatiminen ja sen rekisteröinti maistraattiin. Palvelumme sisältää myös keskustelun avio-oikeuden merkityksestä aviopuolisoiden raha- ja perintöasioihin.

Hintaesimerkki: Testamentti

400 €

Sisältää alkukeskustelun toimistollamme tai puhelimessa, luonnoksen asiakirjasta kotiin ja loppukeskustelun. Allekirjoittaminen ja todistaminen kuuluvat hintaan.

Hintaesimerkki: Testamentti puolisoille

600 €

Sisältää alkukeskustelun toimistollamme tai puhelimessa, luonnoksen asiakirjasta kotiin ja loppukeskustelun. Allekirjoittaminen ja todistaminen kuuluvat hintaan.

Hintaesimerkki: Avioero ja ositus

700 €

Sisältää osituksen sisällöstä sopimisen yhdessä osapuolen kanssa ja osituskirjan laatimisen. Loppukeskustelu, allekirjoitukset ja todistaminen kuuluvat hintaan.

Hintaesimerkki: Perinnönjako

800 €

Sisältää vainajan omaisuuden jakamisesta sopiminen perillisten ja testamentinsaajien kesken sekä perinnönjakokirjan laatimisen. Loppukeskustelu, allekirjoittaminen ja todistaminen sisältyvät hintaan.

Hintaesimerkki: Ositus ja perinnönjako

1200 €

Sisältää vainajan ja lesken omaisuuden jakamisesta ja perinnönjaosta sopimisen yhdessä osapuolten kanssa sekä ositus- ja perinnönjakokirjan laatimisen. Loppukeskustelu, allekirjoittaminen ja todistaminen sisältyvät hintaan.

Hintaesimerkki: Kauppakirja

850 €

Kiinteistön tai asunto-osakkeen kaupan ehdoista sopiminen, kauppakirjan laatiminen, lainhuudon hakeminen, yhteydenpito taloyhtiöön ja veroilmoitusten tekeminen. Meiltä saat myös kaupanvahvistajan. Virallinen kaupanvahvistusmaksu on 120 €.

Hintaesimerkki: Lahjakirja

850 €

Kiinteistön tai asunto-osakkeen lahjan ehdoista sopiminen, lahjakirjan laatiminen, lainhuudon hakeminen, yhteydenpito taloyhtiöön ja lahjaveroilmoituksen tekeminen. Meiltä saat myös kaupanvahvistajan vahvistamaan kiinteistön lahjakirjan. Virallinen kaupanvahvistusmaksu on 120 €.

Tuntihinta

250 €

Perhe- ja perintöoikeuteen erikoistuneiden juristiemme tuntihinta on 250 €/h. Toimeksiantojen palkkiot voivat olla tuntiveloitteisia tai kiinteähintaisia. Palkkiosta sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen.

Tarjouspyyntö

Mistä lähteä liikkeelle?
Parisuhde
Parisuhteen päättyminen
Vanhemmuus
Tulevaisuuteen varautuminen
Asuminen ja vapaa-ajanvietto, kiinteistöt ja asunto-osakkeet
Yhteisesti omistettu omaisuus
Erilaiset edunvalvontatilanteet
Kuolema
Asiakirjojen tarkistaminen ja second opinion
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä ensisijaisesti

Sähköinen tarjouspyyntö vaatii toimivan sähköpostisoitteen. Jos sinulla ei ole sähköpostia ja haluat tiedustella palveluistamme, pyydämme olemaan yhteydessä puhelimitse numeroon 010 3379 150.