Hintamme

Palvelun hintaan vaikuttavat tilanteesi erityispiirteet ja haluamiesi palveluiden kokonaisuus. Alla hintaesimerkkejä tarjoamistamme palveluista sekä kiinteähintaisista palveluistamme. Juridinen neuvonta voi olla myös tuntihintaan perustuvaa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Ota yhteyttä rohkeasti. Annamme mielellämme tarjouksen myös asiakirjakokonaisuuksista.

Kysyttävää hinnoittelustamme?

Ota yhteyttä meihin, niin jutellaan.
Ota yhteyttä

Tuntihinta

250 €

Perheoikeuteen erikoistuneiden juristiemme tuntihinta on 250 €/h. Toimeksiantojen palkkiot voivat olla tuntiveloitteisia tai kiinteähintaisia. Palkkiosta sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen.

FRIDAtarkistaa

100 €

FRIDAtarkistaa-palvelussa voit pyytää oman aikaisemmin tekemäsi asiakirjan tarkistuksen. Saat juristimme näkemyksen ja mahdollisen päivitys- tai korjausehdotuksen. Tarkistuspalvelun hinta on 100 €/asiakirja.

Avaimet käteen -perunkirjoitus

Kiinteät hinnat

Haluatko antaa perunkirjoituksen hoitamisen kokonaan meidän tehtäväksemme? Onnistuu. Avaimet käteen -perunkirjoituksen hinta riippuu kuolinpesän rahallisesta arvosta.

Siirry sivulle

Edunvalvontavaltakirja digipalveluna: Omatoimisille missä ja milloin vaan

165 €

Tee edunvalvontavaltakirja itse helposti ja vaivattomasti uudessa verkkopalvelussamme. Juristimme tarkistaa tekemäsi valtakirjan aina ennen sen allekirjoittamista ja todistamista. Saat edunvalvontavaltuutuksen perusturvan kuntoon vaikka omalta kotisohvaltasi mutta juristin tuella ja tarkistamana.

Haluaisitko käyttää verkkopalveluamme, mutta ehkä arkailet käyttää sitä? Voit saada meiltä samaan hintaan oikeustieteen opiskelijan auttamaan edunvalvontavaltakirjan tekemisessä. Tavatkaa vaikkapa kahvilla tai kirjastossa ja samalla teette edunvalvontavaltakirjan kuntoon.

Siirry verkkopalveluun

Tukea verkkopalvelun käyttöön?

Edunvalvontavaltakirja etäpalveluna: Missä ikinä oletkin

165 €

Tehdään edunvalvontavaltakirjasi etänä puhelimen ja/tai sähköpostin avulla ketterästi. Hoidetaan asia kuntoon ja sinulla on yksi huolenaihe vähemmän!

Jos haluat edunvalvontavaltakirjan perusturvan lisäksi laajentaa edunvalvontavaltakirjasi määräyksiä, saat laajan edunvalvontavaltakirjan hintaan 400 €. Puolisoille laajat edunvalvontavaltakirjat ovat 600 €.

Ota yhteyttä

Edunvalvontavaltakirja lähipalveluna: Tuttuun ja totuttuun tapaan

165 €

Haluaisitko kuitenkin keskustella omasta edunvalvontavaltakirjastasi kasvotusten? Varaa oma aikasi ihastuttavalle toimistollemme! Soittamalla tai varaamalla oman aikasi edunvalvontavaltakirjan tekoon sähköpostitse saat samalla ohjeet, kuinka valmistautua tapaamiseen ja mitä perustietoja tarvitset valtuutetuiltasi. Tuttua ja turvallista!

Jos haluat edunvalvontavaltakirjan perusturvan lisäksi laajentaa edunvalvontavaltakirjasi määräyksiä, saat laajan edunvalvontavaltakirjan hintaan 400 €. Puolisoille laajat edunvalvontavaltakirjat ovat 600 €.

Ota yhteyttä

Hintaesimerkki: Avioehto

350 €

Avioehtosopimuksen laatiminen ja sen rekisteröinti maistraattiin. Palvelumme sisältää myös keskustelun avio-oikeuden merkityksestä aviopuolisoiden raha- ja perintöasioihin.

Hintaesimerkki: Testamentti

400 €

Sisältää alkukeskustelun, luonnoksen asiakirjasta kotiin ja loppukeskustelun. Allekirjoittaminen ja todistaminen kuuluvat hintaan.

Hintaesimerkki: Testamentti puolisoille

600 €

Sisältää alkukeskustelun, luonnoksen asiakirjasta kotiin ja loppukeskustelun. Allekirjoittaminen ja todistaminen kuuluvat hintaan.

Hintaesimerkki: Avioero-ositus

700 €

Ositus-asiakirjan sisällöstä sopiminen ja sen laatiminen. Loppukeskustelu, allekirjoitukset ja todistaminen.

Hintaesimerkki: Perinnönjako

800 €

Vainajan omaisuuden jakamisesta sopiminen perillisten ja testamentinsaajien kesken. Jakokirjan laatiminen, allekirjoittaminen ja todistaminen.

Hintaesimerkki: Ositus ja perinnönjako

1200 €

Vainajan ja lesken omaisuuden jakamisesta ja perinnönjaosta sopiminen. Jakokirjan laatiminen, allekirjoittaminen ja todistaminen.

Hintaesimerkki: Kauppakirja

850 €

Kiinteistön tai asunto-osakkeen kaupan ehdoista sopiminen, kauppakirjan laatiminen, lainhuudon hakeminen, yhteydenpito taloyhtiöön ja veroilmoitusten tekeminen. Kaupanvahvistajana toimiminen.

Hintaesimerkki: Lahjakirja

850 €

Kiinteistön tai asunto-osakkeen lahjan ehdoista sopiminen, lahjakirjan laatiminen, lainhuudon hakeminen, yhteydenpito taloyhtiöön ja lahjaveroilmoituksen tekeminen. Kaupanvahvistajana toimiminen.

Tarjouspyyntö

Mistä lähteä liikkeelle?
Parisuhde
Parisuhteen päättyminen
Vanhemmuus
Tulevaisuuteen varautuminen
Asuminen ja vapaa-ajanvietto, kiinteistöt ja asunto-osakkeet
Yhteisesti omistettu omaisuus
Erilaiset edunvalvontatilanteet
Kuolema
Asiakirjojen tarkistaminen ja second opinion
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä ensisijaisesti

Sähköinen tarjouspyyntö vaatii toimivan sähköpostisoitteen. Jos sinulla ei ole sähköpostia ja haluat tiedustella palveluistamme, pyydämme olemaan yhteydessä puhelimitse numeroon 010 3379 150.