Avoimet työpaikat FRIDAssa

FRIDA on kasvava yritys, ja etsimme joukkoomme säännöllisesti energisiä ja innostuneita tekijöitä. Tältä sivulta näet parhaillaan avoimena olevat työpaikat. Jos olet kiinnostunut työskentelemään FRIDAssa, voit toki aina lähetää meille avoimen hakemuksen. Yhteystiedot löytyvät Ota yhteyttä -sivulta.

Haemme perheoikeusjuristia uuteen toimistoomme Tampereelle

FRIDA Perhejuristit keskittyy yksityisten ihmisen perheoikeudellisten asioiden hoitamiseen. Panostamme digitaalisten palvelujen luomiseen ja kehittämiseen sekä moderniin, proaktiiviseen viestintään. Päätoimipaikkamme on Liisankadulla Helsingin Kruununhaassa, mutta avaamme kesän 2019 aikana toimistot sekä Turun että Tampereen keskustoihin. Turun toimisto on jo auki, ja nyt etsimme juristia Tampereen toimistollemme.

Jos sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus nimenomaan perheoikeuden parissa työskentelystä ja nimeomaan perheoikeus on sinun juttusi, voit olla Fridan joukkoon sopiva henkilö. Kokemus pankkilakimiehen työstä katsotaan eduksi. Työsuhde on vakituinen.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden oikeudellisten pulmien ratkaisu alusta loppuun. Olet positiivinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Joustavuus ja hyvät viestintätaidot ovat tärkeitä. Olet korostetun asiakaspalveluhenkinen ja pidät erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Saat aitoa iloa, kun pystyt ratkaisemaan asiakkaan haasteen. Olet kiinnostunut lakipalvelujen palvelumuotoilusta ja digitalisaation mahdollisuuksista etkä pistä pahaksesi uusia työskentelytapoja.

Olemme sitä mieltä, että työn tekemisen pitää olla hauskaa! Tarjoamme työpaikkaa Suomen dynaamisimmassa perheoikeuden lakiasiaintoimistossa. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löydetään.

Tehtävästä voit kysyä lisää Katariina Kuusiluomalta puh. 040 507 0101 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteella katariina.kuusiluoma @ fridafamily.fi